КМДА Київська міська державна адміністрація


23 жовтня 2019

У Громадській організації «Дніпровська районна організація ветеранів України міста Києва» провели звітньо-виборчі збори

У Громадській організації «Дніпровська районна організація ветеранів України міста Києва» провели звітньо-виборчі збори

Сьогодні відбулися звітньо-виборчі збори Громадської організації «Дніпровська районна організація ветеранів України міста Києва». Зустріч проводилася у приміщені Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації (б-р Праці, 1/1). На звітньо-виборчих зборах були присутні депутати Київради Олексій Новіков та Анатолій Шаповал, помічники Народних депутатів України, очільник району Петро Онофрійчук та його заступник Алла Загородня, представники Дніпровської районної організації Товариства Червоного Хреста України в м. Києві, Громадських організацій «Свідомі кияни» та «Іріда».

На початку зборів Петро Васильович подякував ветеранам за тісну співпрацю, за вагомий внесок у патріотичне виховання молоді, за добрі справи і активну життєву позицію.

По завершенню свого виступу очільник району виконав і приємну місію. За багаторічну сумлінну працю, відданість справі, високу професійну майстерність та активну громадську позицію Петро Васильович нагородив членів громадської організації Подяками, Грамотами Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації та відзнакою «Дніпровський район». Керівників первинних організацій було нагороджено подарунками.

У ході подальшої роботи зборів присутні заслухали звіт керівника Громадської організації «Дніпровська районна організація ветеранів України міста Києва» Галини Ремез щодо проведеної роботи ради районної організації ветеранів за звітній період.

Заслухавши звіт ревізійної комісії за звітний період учасники зібрання обрали раду районної організації ветеранів, ревізійну комісію, делегатів на міську звітньо-виборчу конференцію. А ось щодо виборів голови Громадської організації, то наступні чотири роки цю посаду знову обійматиме чинний керівник ветеранської організації Галина Ремез.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.