КМДА Київська міська державна адміністрація


8 листопада 2019

Працівників галузі культури Дніпровського району привітали з професійним святом

Працівників галузі культури Дніпровського району привітали з професійним святом

Сьогодні, 8 листопада, напередодні Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, вшановували кращих представників галузі культури Дніпровського району. «Винуватців» урочистостей вітали голова Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук, його заступники Віктор Сушінець, Алла Загородня та керівник апарату Ігор Кузнєцов.

Очільник району, звертаючись до присутніх зі словами вітання та найщирішими побажаннями всіляких благ, відзначив, що працівники культури - це саме ті люди, які невтомно працюють задля збереження національної культурної спадщини, розвитку народної творчості та мистецтва України.

«В цей день ми відзначаємо вагомий вклад творчих особистостей у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність. Вшановуємо тих, хто присвятив себе благородній справі зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу», - зазначив Петро Онофрійчук. Також керівник району відмітив, що в районі створюються всі умови для подальшого розвитку сфери культури, зазначив необхідність подальшого активного залучення мешканців району до культурних заходів та розкриття власного творчого потенціалу тощо.

Під час урочистостей кращих працівників сфери культури та мистецтва району за багаторічну плідну працю, високу професійну майстерність та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначили Почесними грамотами Департаменту культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Подяками та Грамотами Дніпровської райдержадміністрації.

Довідково.

Всеукраїнський день працівників культури  та  майстрів народного  мистецтва відзначається щорічно 9 листопада згідно Указу Президента України «Про відзначення в Україні деяких пам'ятних дат та професійних свят».

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.