КМДА Київська міська державна адміністрація


9 листопада 2019

Привітання Петра Онофрійчука з Всеукраїнським Днем працівників культури та майстрів народних мистецтв

Привітання Петра Онофрійчука з Всеукраїнським Днем працівників культури та майстрів народних мистецтв

Щиро вітаю з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва всіх, хто невтомно працює задля збереження національної культурної спадщини, розвитку народної творчості та мистецтва в Україні!

Це свято - є визнанням ролі української культури в процесі пробудження та формування національної свідомості. Без традиції нема культури, без культури нема нації. Протягом століть саме завдяки культурі наш народ не був асимільований, зберіг свою духовність та самобутність.     

В цей день ми відзначаємо вагомий вклад творчих особистостей у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність. Вшановуємо тих, хто присвятив себе благородній справі зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.  Адже саме завдяки відданим своїй справі митцям українська культура змогла зберегти свою самобутність і зайняти гідне місце серед світових культур.

Шановні діячі культури, артисти і художники, митці і народні майстри, працівники музеїв, бібліотек, культурного менеджменту, аматори сцени, Ваша самовіддана праця вражає цікавими творчими проектами, яскравим колоритом та невичерпною енергією. Прийміть найщиріші вітання та побажання міцного здоров’я, незгасаючого творчого натхнення, нових успішних проектів, подальших успіхів та широкого визнання!

 З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.