Головна  →  Новини  →  15 листопада 2019

У бібліотеках району пройшли семінари з питань протидії булінгу

У бібліотеках району пройшли семінари з питань протидії булінгу

У бібліотеці ім. В.Яна (просп. Миру, 13) для юних читачів відбулась бесіда «Кібербулінг», яку провів інспектор патрульної служби Сергій Багалік. Кібербулінг відбувається з допомогою цифрових пристроїв, таких як мобільні телефони, комп'ютери та планшети. Сергій Багалік влаштував учням справжній правовий екскурс. Жваво обговорювали правила поведінки на дорозі та з незнайомими людьми на вулиці. Читайлики отримали корисну інформацію про те, як убезпечити себе у великому світі.

Учні навчально-виховного комплексу №183 «Фортуна» завітали до районної бібліотеки ім. А. Малишка (вул. Миропільська, 19), де волонтери Руху «Нитка» провели семінар-тренінг щодо протидії булінгу. Метою семінару було привернути увагу школярів до актуальної проблеми принижень та знущань серед ровесників в навчальних закладах. В ході семінару учні розробили власні пропозиції щодо вирішення даної проблеми.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Централізованої бібліотечної системи Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку