Головна  →  Новини  →  18 листопада 2019

У Київському університеті ринкових відносин відбулися святкові заходи до Дня студента

У Київському університеті ринкових відносин відбулися святкові заходи до Дня студента

Студентська родина Вищогонавчального закладу «Київський університет ринкових відносин» (вул. Березняківська, 26-Б) провела низку заходів з нагоди відзначення Дня студента України та Міжнародного дня студента.

Одним із заходів, що організували та провели студенти була презентація "усного" журналу «Усі ми родом зі студентства». Першою сторінкою журналу були вітання студентам від адміністрації та вручення посвідчень радникам ректора зі студентських питань на громадських засадах, вручення цінних подарунків за активну громадську діяльність, участь у творчому конкурсі до Дня Миру.

Перегортаючи другу сторінку усного журналу, студенти продемонстрували свої творчі здібності, проявивши креативність. Тріо студентів-гітаристів зуміли об’єднати аудиторію навколо популярних пісень, назвавши свій номер «Гітара єднає друзів».

Відділ молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації за вагомі успіхи у навчанні, активну громадську діяльність та з нагоди Міжнародного дня студентів нагородив Грамотами та цінними подарунками студентів нашого університету: Імшенецького Юрія, Дудник Ганну та Ель-Хат-Хут Керіма.

Впродовж урочистої частини заходу звучала поезія та були продемонстровані спортивні танці.

Варто звернути увагу на те, що важлива роль у реалізації креативних загальноуніверситетських проектів «Краса природи – в твоїх руках, Людино!», «Передай тепло своїх родин малій дитині» в університеті належить студентському самоврядуванню, як одному із чинників розвитку та модернізації суспільства, що дозволяє формувати майбутню еліту нації, виявляти потенційних лідерів, давати їм навички управлінської діяльності. День студента асоціюється з молодістю  та романтикою.

На завершення заходу студенти провели флешмоб «Толерантність – найкраща риса студентства», емблемою якого обрали "квітку толерантності".

Довідково.

День Студента в Україні відзначається з 1999 року відповідно до Указу Президента України № 659/99 від 16 червня 1999 року.

Міжнародний день студентів був встановлений 17 листопада 1946 року учасниками Світового Конгресу, що відбувся у Празі, на вшанування пам’яті про чеських студентів-патріотів.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційноїх політики за матеріалми вищого навчального закладу «Київський університет ринкових відносин»

Перейти до спискуВерсiя для друку