Головна  →  Новини  →  21 листопада 2019

Завершився третій етап ХVIIІ спартакіади студентської молоді Дніпровського району

Завершився третій етап ХVIIІ спартакіади студентської молоді Дніпровського району

20 листопада в спортивній залі підліткового спортивного клубу «Ракетка» Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання (просп. П. Тичини, 15) відбувся третій етап ХVIIІ спартакіади студентської молоді Дніпровського району столиці.  Цього разу серед студентів проходили змагання з настільного тенісу.

Організатори змагань є районний відділ молоді та спорту та Благодійна організація "Благодійний фонд "Дніпровський". Участь у Спартакіаді взяли студентські команди з 5 закладів вищої освіти району. Зокрема, з Вищого професійного училища №25 (ВПУ), Київського енергетичного коледжу, Київського механіко-технологічного коледжу, Київського державного коледжу туризму та готельного господарства, а також Київського університету ринкових відносин.

Головний суддя Спартакіади – Віталій Хрущ, керівник фізичного виховання ВПУ №25. Головний суддя змагання з настільного тенісу – Юрій Гусак, педагог-організатор підліткового клубу «Ракетка».

Турнір пройшов в цікавій, напруженій та безкомпромісній боротьбі. Згідно з регламентом змагань до складу команд входили одна дівчина та двоє юнаків. Ніхто з учасників не хотів поступатися призовими місцями. Однак переможцями турніру стали найсильніші.

Перше місце на змаганнях виборола команда Вищого професійного училища №25.

Друге місце зайняла команда Київського державного коледжу туризму та готельного господарства.

Третє місце здобула команда Державного вищого навчального закладу «Київського механіко-технологічного коледжу» .

Також суддівською колегією було обрано найкращих гравців турніру. Ними стали: Сергій Пархоменко (Вище професійне училище №25) та Анна Майор (Київський механіко-технологічний коледж).

Наступні змагання за програмою Спартакіади відбудуться в березні наступного року.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу молоді та спорту Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку