Головна  →  Новини  →  12 листопада 2013

Дніпровчани взяли участь у фестивалі «Всі ми діти твої, Україно!»

Дніпровчани взяли участь у фестивалі «Всі ми діти твої, Україно!»

Нещодавно у Дніпровському районі столиці відбулася урочиста подія -  відкриття фестивалю та великий гала-концерт, який проходив у Київському палаці дітей та юнацтва. Участь у Всеукраїнському фестивалі дитячої творчості етносів України «Всі ми діти твої, Україно!» взяли вихованці Народного художнього колективу ансамблю танцю «Україна» Дитячо-юнацької хореографічної студії  ім. Миколи Коломійця «Щасливе дитинство».

Організатори заходу: Міністерство культури України та Рада національних товариств України. Цього року фестиваль проходив у рамках Року дитячої творчості та з нагоди  відзначення 200 - ї річниці від дня народження                   Т. Шевченка.

15 мистецьких колективів представляли різні етноси України, серед яких були: азербайджанці, білоруси, болгари, вірмени, греки, грузини, євреї, кримські татари, молдовани, німці, поляки, росіяни, румуни, словаки, цигани.

«Всі ми діти твої, Україно!» - фестиваль, який пропагує дружбу та злагоду між народами, сприяє розвитку національних культурних традицій, забезпечує толерантні міжнаціональні відносини в Україні тощо.

Всі учасники фестивалю були нагороджені дипломами лауреатів від Міністерства культури України та Ради національних товариств України.

За інформацією управління освіти.

Перейти до спискуВерсiя для друку