КМДА Київська міська державна адміністрація


5 грудня 2019

Відбулося засідання робочої групи щодо проведення обстеження юридичних осіб Дніпровського району, що належать до сфери управління органів державної влади

Відбулося засідання робочої групи щодо проведення обстеження юридичних осіб Дніпровського району, що належать до сфери управління органів державної влади

Сьогодні, 05 грудня, в Дніпровській РДА відбулося засідання робочої групи щодо проведення обстеження юридичних осіб, які розташовані на території Дніпровського району міста Києва та, за даними ЄДРПОУ, належать до сфери управління органів державної влади. Зустріч проходила під головуванням Алли Загородньої, заступника голови Дніпровської райдержадміністрації. Участь у засіданні взяли керівники відповідних структурних підрозділів Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

На засіданні робочої групи були розглянуті матеріали по обстеженню 16 юридичних осіб, які згідно документальних даних розташовані на території Дніпровського району і належать до сфери управління органів державної влади.

Як зазначив на засіданні начальник відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Григорій Лобач, з усіх обстежених суб’єктів тільки одна юридична особа має статус «діюча».

Керуючись положеннями Методики проведення інвентаризації об’єктів державної власності, затвердженої постановою Кабінету Міністрів від 30.11.2005 №1121, та враховуючи отримані документи від територіальних органів Державної податкової служби, Пенсійного фонду, Державної служби статистики та інших інстанцій, робоча група вирішила направити узагальнені матеріали до Міської комісії з питань упорядкування обліку юридичних осіб для подальшого інформування Фонду державного майна України.

Довідково.

Засідання робочої групи відбулося відповідно до вимог Методики проведення інвентаризації об’єктів державної власності, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 30.11.2005 №1121, згідно з розпорядженням Київської міської державної адміністрації від 09.06.2016 №403, розпорядженням голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації від 26.12.2016 №756 (зі змінами і доповненнями).

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.