Головна  →  Новини  →  6 грудня 2019

Відбулась Першість Дніпровського району з плавання серед дітей шкільного віку

Відбулась Першість Дніпровського району з плавання серед дітей шкільного віку

4-5 грудня в басейні Палацу підводного спорту (вул. Сергієнка, 2/3) відбулась Першість Дніпровського району міста Києва з плавання серед дітей шкільного віку. Такі змагання в районі проводяться традиційно та присвячуються Дню Збройних сил України.

Організатори змагання - відділ молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та товариство з обмеженою відповідальністю «Школа плавання і здоров'я» (Палац підводного спорту).

Головний суддя змагань - Володимир Хоменко, суддя національної категорії з плавання.

Привітати юних плавців та побажати спортивних звершень завітав начальник районного відділу відділ молоді та спорту Василь Ільєнко.

Заявку на участь у Першості подали понад 500 юнаків та дівчат, розподілених на 6 вікових груп, які змагалися на дистанції 50 метрів різними стилями плавання. Юні учасники показали достойні результати для свого віку, а багато хто навіть побив особистий рекорд. Запливи проходили в дружній, але безкомпромісній боротьбі.

Батьки з переповнених трибун оплесками підбадьорювали юних спортсменів під час проходження ними дистанції.

Переможці та призери першості були нагороджені кубками, медалями та дипломами. Окремо, слід відзначити професійну роботу та високу кваліфікацію суддівської бригади змагання.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу молоді та спорту Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку