Головна  →  Новини  →  6 грудня 2019

Діти з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах відвідали Національний науково-природничий музей

Діти з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах відвідали Національний науково-природничий музей

05 грудня Дніпровський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував пізнавальну екскурсію. Діти з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах відвідали Національний науково-природничий музей Національної академії наук України. Це один із найбільших науково-природничих музеїв світу і найбільший природничий музей України, де можна ознайомитись із сучасним різноманіттям фауни не тільки України, а й різних куточків планети.

Геологічна, палеонтологічна, зоологічна та ботанічна експозиції нікого не залишили байдужим. Під час відвідин діти мали змогу простежити еволюцію Землі, її рослинного і тваринного світу, їхнє минуле та сучасне. Також дізнались про історію культури племен і народів, які заселяли територію України, та побачили комплекс діорам, де представлені ландшафтні експозиції та біогрупи.

Діти разом з батьками поповнили свої знання про різні періоди життя на Землі та зрозуміли важливість зберігання навколишнього середовища. Екскурсія відбулася цікаво та емоційно, лишивши приємні враження.

Довідково.

Національний науково-природничий музей Національної академії наук України створений 8 червня 1966 року. Музей має 24 зали загальною 8 тисяч квадратних метрів. В музеї представлені такі експозиції: геологічна колекція; зоологічна колекція; ботанічна колекція; палеонтологічна та археологічна колекції.

У музеї зберігаються унікальні наукові фонди, де зосереджені колекційні матеріали. Загальний обсяг фондів експозиційної частини становить близько 30 тисяч зразків, а обсяг фондових колекцій сягає 2,5 мільйони колекційних одиниць.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Дніпровського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Перейти до спискуВерсiя для друку