КМДА Київська міська державна адміністрація


9 грудня 2019

За 11 місяців в районі завершено капітальні ремонти на 299 об'єктах

За 11 місяців в районі завершено капітальні ремонти на 299 об'єктах

За 11 місяців 2019 року в районі завершено капітальні ремонти на 299 об'єктах. Найбільше – 214 об’єктів – капітально відремонтовано в Житлово-комунальному господарстві. Серед іншого проведено капітальний ремонт асфальтного покриття прибудинкових територій та міжквартальних проїздів на 50 об’єктах, 2-х міжбудинкових проходів, відремонтовано покрівлю у 16 будинках, у 15 будинках - сходових клітин, у 74 будинках замінено вікна, облаштовано 16 ігрових та 5 спортивних майданчиків, у 15 будинках відремонтовано інженерні та у 8 будинках - електричні мережі, у 5 будинках здійснено капітальний ремонт фасадів, у 2-х будинках - місць загального користування, у 3-х вхідних груп тощо.

Завершено капітальні ремонти 79 об’єктів освітянської галузі. Це 45 об’єктів у закладах дошкільної освіти, 28 - загальної середньої освіти (в т.ч. 2 - школи-інтернати) та 6 - позашкільної освіти. Тут проведені капітальні ремонти приміщень, фасадів, покрівель, вхідних груп, харчоблоків та місць загального користування, заміна вікон та облаштування або ремонти тiньових навiсiв, iгрових та спортивних майданчиків. В тому числі реалізовано 8 освітянських громадських проектів.

По галузі «Соціальний захист та соціальне забезпечення» завершені роботи на 6 об’єктах. Проведено капітальний ремонт приміщень Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Дніпровського району м. Києва по вул. Райдужна,51 та вхідної групи Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району м.Києва на Русанівському бульварі, 4.

У підлітковому клубі за місцем проживання "Світоч" (вул. Андрія Малишка, 25/1) замінили вікна та провели капітальний ремонт приміщень. А у дитячому клубі "Успіх" на Азербайжанській, 8-А, в рамках реалізації громадських проектів, утеплено фасад та замінено вікна.

Завершено ремонтні роботи по 1 об’єкту галузі «Культура та мистецтво» - капітально відремонтовано приміщення бібліотеки ім. В.Г. Яна (проспект Миру, 13).

Робота триває згідно з графіком робіт з капітального ремонту.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами управлінь будівництва, житлово-комунального господарства, вiддiлу економiки та інвестицій, Комунального підприємства "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва»

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.