КМДА Київська міська державна адміністрація


15 грудня 2019

15 грудня відбудеться IIІ Київський Форум організацій громадянського суспільства «Київ - столиця діалогу»

15 грудня відбудеться IIІ Київський Форум організацій громадянського суспільства «Київ - столиця діалогу»

15 грудня на території конференц-холу «ДЕПО» (вул. Антоновича, 50) відбудеться IIІ Київський Форум організацій громадянського суспільства «Київ - столиця діалогу».

Цього року, за ініціативи Департаменту суспільних комунікацій вперше були проведені районні Форуми організацій громадянського суспільства, які передували міському заходу та мали на меті залучити до змістовної співпраці активну громадськість в районах та мікрорайонах столиці

IIІ Київський Форум організацій громадянського суспільства «Київ - столиця діалогу» стане продовженням спільної системної роботи органів міської та районної влади у налагодженні партнерських відносин з організаціями громадянського суспільства, які реалізують свою діяльність на території міста Києва.

До участі запрошуються члени громадської ради при районних в місті Києві державних адміністраціях та представників інших організацій громадянського суспільства, які активно співпрацюють з райдержадміністраціями (орієнтовна кількість - 15 осіб від району).

Про можливість взяти участь у зазначеному заході прохання повідомити шляхом заповнення реєстраційної анкетиза посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSddm5AMGY9-A6EsI-HkkVa6Y4k5YJMRtcEVFl2s1cYwNpbCoA/viewform

За інформацією Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (КМДА)



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.