Головна  →  Новини  →  12 листопада 2013

Освітяни району провели міський семінар вчителів музики

Освітяни району провели міський семінар вчителів музики

В Українському коледжі ім. В. Сухомлинського (СШ № 272), що в Дніпровському районі, відбувся міський семінар за темою: «Оцінювання знань на уроках музичного мистецтва в умовах впровадження нових Державних стандартів».

Районне методичне об’єднання вчителів музичного мистецтва гостинно зустрічало колег-педагогів, методистів науково-методичних центрів з питань вивчення предметів художньо-естетичного напрямку з інших районів міста.

Знайомство розпочалося з презентації методичного об’єднання вчителів музичного мистецтва та визначення його ролі в системі освіти Дніпровського району міста Києва в умовах упровадження нового державного стандарту (Оксана Бондарчук - заступник директора науково-методичного центру). Педагогам, що викладають у навчальних закладах музику, музичне мистецтво, мистецтво та художню культуру були запропоновані виступи за цікавою та актуальною тематикою.

Учителі-методисти Дніпровського району, переможці та призери Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності «Учитель року», автори підручників та методичних посібників представили свої доробки у питаннях мотивації та оцінювання навчальних досягнень школярів на уроках музики у початкових класах  та середній (5-8 класи) школі, у позакласній та позашкільній діяльності, а також в умовах використання в навчально-виховному процесі музико-терапевтичної педагогіки.

Особливу вдячність висловили  керівництву Українського колежу ім. В.Сухомлинського та учителю музики Зої Емановій за прекрасне методично-організаційне забезпечення проведення семінару.

За інформацією управління освіти.

Перейти до спискуВерсiя для друку