Головна  →  Новини  →  13 грудня 2019

Київрада збільшила суму видатків на оздоровлення дітей міста Києва

Київрада збільшила суму видатків на оздоровлення дітей міста Києва

12 грудня на пленарному засіданні Київської міської ради депутати внесли зміни до Міської комплексної цільової програми «Молодь та спорт столиці» на 2019-2021 роки».

Відповідно до рішення, збільшуються видатки на оздоровлення дітей міста Києва на 2019-2021 роки до 560 мільйонів гривень. Депутати пояснюють: така потреба виникла через те, що значна частина дітей, яка потребує оздоровлення та відпочинку не в змозі скористатися послугами  у зв’язку з низьким рівнем доходу їхніх батьків.

«У рамках цільової програми «Молодь та спорт столиці» на 2019-2021 роки» ми передбачили на оздоровлення дітей 318,7 мільйонів гривень. Першочергово це стосувалося незахищених верств населення. Разом із тим, ми розуміємо, що цих коштів не достатньо. Тому сьогодні ми додали  ще 241,3 мільйони гривень. Розраховуємо, що цих коштів вистачить на оздоровлення й інших категорій дітей. Мова йде про талановитих та обдарованих діток, переможців міжнародних та національних заходів, які через низький дохід сім’ї не можуть отримати послуги з оздоровлення», – зазначила голова постійної комісії Київської міської ради з питань освіти Ганна Старостенко.

Тепер ширше коло дітей зможе отримати якісні оздоровчі послуги.

За інформацією: kmr.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку