Головна  →  Новини  →  16 грудня 2019

По вул. І Миколайчука, 3-3А відкрили новий сквер

По вул. І Миколайчука, 3-3А відкрили новий сквер

14 грудня відбулося відкриття нового скверу по вул. І. Миколайчука, 3-3А. Відкрити нову зелену зону Дніпровського району завітали керівництво КО "Київзеленбуд", директор Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району Євген Ковшун та мешканці району.

Після завершення капітального ремонту в сквері викладено доріжки з ФЕМу, загальною площею 2000 кв. м, встановлено 25 лав зі спинками та 25 сміттєвих урн.

Крім того облаштовано поле для гри в міні-футбол зі штучним покриття. В рамках проведених робіт було облаштовано бетонний фундамент, штучне покриття для футбольних полів, нанесено розмітку та встановлено металеву огорожу.

На території скверу висадили "живу" огорожу з 685 кущів бірючини та 32 крупномірних дерева: клен гостролистий Emerald Queen та сакура Umbraculifera. Також влаштовано покриття з газонної трави площею 5500 кв. м.

Довідково.

Статус скверу земельній ділянці, розташованій за адресою: вул. І. Миколайчука, 3-3а, площею 1,73 га, було надано згідно рішення Київської міської ради від 10 листопада 2016 року N350/1354.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами КО "Київзеленбуд"

Перейти до спискуВерсiя для друку