КМДА Київська міська державна адміністрація


20 грудня 2019

В День Святого Миколая в парку «Перемога» засвітили Головну ялинку Дніпровського району

В День Святого Миколая в парку «Перемога» засвітили Головну ялинку Дніпровського району

19 грудня, в День Святого Миколая, у Парку культури і відпочинку «Перемога» (б-р Перова, 2) відбулося Свято засвічення Головної новорічної ялинки Дніпровського району.

Сотні дніпровчан та гостей столиці завітали, аби у дружній атмосфері урочисто засвітити головну ялинку району. Саме у день Святого Миколая Чудотворця усі, і дорослі, і малі вірять та очікують на диво. Сотні дитячих очей сяяли любов’ю та світлом, нетерпляче виглядаючи Миколая та чекаючи на святковий момент запалення ялинки.

В урочистій церемонії засвічення вогнів на Головній ялинці взяли участь очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук, його заступники Віктор Сушінець та Алла Загородня, керівник апарату РДА Ігор Кузнєцов, працівники Дніпровської райдержадміністрації.

Петро Васильович привітав мешканців району з прийдешніми святами, побажавши добра, злагоди, миру, родинного щастя та благополуччя.

На свято завітав і сам Святий Миколай у супроводі казкових героїв, який побажав усім  процвітання та спокою, миру та Божої ласки, розуміння та єдності.

Гості свята разом із Святим Миколаєм та янголами запалили Головну ялинку району. Струнка, яскрава, різнокольорова красуня буде осяювати наш район своїми вогнями та дарувати радість протягом всіх різдвяно-новорічних свят.

Цікавою і різноманітною концертно-розважальною програмою продовжилося свято. Чудовий настрій створювали художні колективи району: зразковий художній колектив «Талісман» та Театр української традиції «Дзеркало», вихованці зразкового художнього колективу "Мистецька фундація - "Ера творчості 3-го тисячолітті" шоу - театр "Ера творчості, театр пісні "Експресія" позашкільного навчального закладу "Зміна" Дніпровського району, народний художній колектив – ансамбль народного танцю «Україна» дитячо-юнацької хореографічної студії ім. М. Коломійця "Щасливе дитинство".

На святі панувала весела, казкова атмосфера і діти розходилися по домівках з відчуттям чуда.

Святом засвічення новорічної ялинки у Дніпровському районі розпочалося проведення новорічно-різдвяних заходів.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політки



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.