КМДА Київська міська державна адміністрація


13 січня 2020

До уваги отримувачів житлових субсидій

До уваги отримувачів житлових субсидій

Виплата житлових субсидій у грошовій готівковій формі здійснюється на рахунок громадянина, якому призначено житлову субсидію, відкритий в установі уповноваженого банку, або через виплатні об’єкти АТ «Укрпошта».

Пенсіонери отримують субсидію на пенсійні рахунки в уповноважених банках або через виплатні об’єкти АТ «Укрпошта», на  які Вони отримують пенсію.

Отримувачам субсидії, які не одержують пенсії, або отримують пенсію в іншій адміністративно-територіальній одиниці, необхідно надати до районного управління праці та соціального захисту населення інформацію про спосіб виплати та/або реквізити рахунка в уповноваженому банку.

До надання відповідних даних одержувачам субсидії її виплата здійснюється через виплатні об’єкти АТ «Укрпошта» за місцем реєстрації.

Заяви з реквізитами приймаються в управлінні за адресою: вул. Курнатовського, 7-А в каб. № 1, № 9 та в приймальні начальника управління.

За інформацією Управління праці та соціального захисту населення Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.