КМДА Київська міська державна адміністрація


14 січня 2020

У районному Центрі по роботі з дітьми та молоддю відбулася виставка-конкурс з образотворчого мистецтва «Новорічні візерунки»

У районному Центрі по роботі з дітьми та молоддю відбулася виставка-конкурс з образотворчого мистецтва «Новорічні візерунки»

З 24 грудня 2019 року по 14 січня 2020 року у Центрі по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва (вул. Плеханова, 4б) пройшла виставка-конкурс дитячого малюнку на тему: «Новорічні візерунки». Захід був організований з метою формування художньо-естетичних вмінь та навичок, розвитку творчих здібностей та заохочення талановитих дітей району.

У виставці-конкурсі взяли участь вихованці гуртків з образотворчого мистецтва 10 підліткових клубів естетичного напрямку району, віком від 5 до 16 років.

Конкурс проводився серед дітей наступних вікових категорій:

  • І категорія:   6– 8 років ;
  • ІІ категорія:   9– 12 років ;
  • ІІІ категорія:   13-16 років .

Маленькі та юні учасники конкурсу у своїх малюнках відобразили кольоровий світ зимових пейзажів, казкових персонажів, символу року, новорічних та різдвяних народних свят.

Юні художники мали можливість розкрити свій художній потенціал, працювали над своїми роботами з великим захопленням. Роботи дітлахів булие яскравими, талановитими, різноманітними, адже кожна дитина віддала частинку своєї душі та тепла.

43 малюнки були виконані різною технікою: кольорові олівці, акварель та гуаш. Картинна галерея створила неповторну святкову атмосферу в Центрі по роботі з дітьми та молоддю.

Після підведення підсумків конкурсу були визначені призові місця. Всі учасники отримали дипломи, грамоти та подарунки.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Центру по роботі з дітьми на молоддю за місцем проживання Дніпровського району міста Києва



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.