КМДА Київська міська державна адміністрація


15 лютого 2020

Звернення Петра Онофрійчука з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ з території Республіки Афганістан

Звернення Петра Онофрійчука з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ з території Республіки Афганістан

Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!

Прийміть щирі вітання з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших державта 31-ї річниці виведення військ з території Республіки Афганістан.

Щорічно український народ віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій.Після закінчення Другої світової війни українські військові брали участь у 24 локальних війнах і збройних конфліктах на території 16 іноземних держав.

У цей день далекого 1989 року радянські війська були виведені з території Афганістану. До мирного життя поверталися не за роками змужнілі, посивілі чоловіки, брати, сини, онуки, позаду яких залишалися жорстокі будні десятирічної війни, а попереду - адаптація до мирного життя.

Однак тисячі співвітчизників, серед яких і наші земляки - дніпровчани, так і не повернулися до рідної домівки. Це тяжкі і непоправні втрати. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих.

Бажаємо усім, хто пройшов нелегкий бойовий шлях, міцного здоров’я, щастя й миру, успіхів у праці та добробуту в родинах.

З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.