Головна  →  Новини  →  18 лютого 2020

Бібліотеки Дніпровського району систематично проводять літературні зустрічі для юних читачів

Бібліотеки Дніпровського району систематично проводять літературні зустрічі для юних читачів

В бібліотеках Дніпровського району постійно проводяться різноформатні заходи для наймолодших мешканців району. До проведення зустрічей долучаються письменники, актори, громадські діячі ьа інші відомі особистості.

Минулого тижня в бібліотеці ім. К. Симонова було організовано пізнавально-оглядову екскурсію за темою: «У світі книги чарівної». До "оселі" книг завітали вихованці дошкільного навчального закладу №477. Для маленьких читачів провели оглядову екскурсію бібліотекою, особливу увагу приділивши тематичними полицями дитячого фонду.

Цікавим доповненням екскурсії став "аукціон загадок", та бібліотечний калейдоскоп «Казка в гості поспішає», в якому з великим задоволенням взяли участь хлопчики і дівчатка, які створили казкову виставу і намалювали улюблених казкових героїв.

А в бібліотеці ім. П. Усенка для учнів 3-го класу спеціалізованої школи №137 з поглибленим вивченням англійської мови (вул. Ентузіастів, 7/4) провели літературну зустріч з дитячою письменницею Тетяною Стус. Впродовж заходу пані Тетяна розповідала дітлахам про етапи створення книги, людей залучених до видавництва та багато інших аспектів, що пов'занні з виданням книжок. На заверешння літературної зустрічі відбулася презентацію нової книжки писеменниці.

До бібліотеки ім. В. Яна на творчу зустріч з юними читачами завітав сучасний український дитячий письменник, член Спілки письменників України - Сашко Дерманський. Спілкуючись з паном Сашком, діти в захваті слухали уривки творів, розпитували його про нові книжки та ставили безліч питань. На завершення зустрічі робили з ним селфі та брали автографи на згадку.

Інформацію підготовлено відідлом з питань інформаційної політики за матеріалами ЦБС Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку