КМДА Київська міська державна адміністрація


18 лютого 2020

Інформація щодо Міжнародної виставки-форум рибної індустрії та риболовного хобі в Україні «Fish Business Ukгаіnе 2020»

Інформація щодо Міжнародної виставки-форум рибної індустрії та риболовного хобі в Україні «Fish Business Ukгаіnе 2020»

Інформуємо про запрошення Державним агентством рибного господарства України представників бізнесу, науковців та інвесторів столиці та регіонів взяти участь у другій міжнародній виставці - форумі рибної індустрії та риболовного хобі в Україні «Fish Business Ukгаіnе 2020» (далі - виставка). Захід проходитиме з 17 по 19 березня 2020 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» за адресою: вул. Амстердамська, 1, с. Березівка, Київська область (Житомирська траса М-06).

На виставці будуть представлені:

  • сучасні інновації та технології в галузі рибного господарства та промисловості (аквакультура, морське та прісноводне рибальство, підприємства переробки та консервування водних біоресурсів, транспорт і обладнання для рибної галузі тощо);
  • виробництво продуктів харчування рибного походження;
  • обладнання та технології для зберігання сировини;
  • рекреаційне рибальство (риболовне оснащення, плавзасоби, одяг, риболовні бази, риболовні господарства);
  • торгівля (логістика, франшизи, банківський сектор, імпортери та експортери рибної продукції, рітейл);
  • міжнародне співробітництво;
  • науковий супровід рибної галузі, практичні розробки та освіта.

Участь у заході візьмуть представники Держрибагентства, Держводагентства, Держпродспоживслужби, Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (РАО), проекту ЄС «Підтримка реалізації сільськогосподарської та харчової політики (SAFPi)», проекту Європейського інвестиційного банку - Niras А/S «Технічна допомога на підтримку впровадження операції «Основний кредит для аграрної галузі - Україна», закладів науки та освіти, торгово-промислових палат, низки посольств, міжнародних організацій, експертного середовища, громадськості та українського бізнесу.

Заплановано проведення серії семінарів та конференцій, презентацій, обговорень перспектив розвитку рибного господарства України.

Детальну інформацію щодо участі у заході можна переглянути на офіційному веб-сайті виставки (https://fishbiz.com.ua/). Контактна особа щодо організаційних питань - Наталія Фролова, начальник відділу роботи із засобами масової інформації Держрибагентства (тел.: (044) 484-63-25, (095) 078-17-35).

Організаторами заходу є Державне агентство рибного господарства України і товариство з обмеженою відповідальністю «Євроіндекс». Захід проводиться за підтримки Міністерства енергетики та захисту довкілля України.

Підготовлено відділом з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.