Головна  →  Новини  →  24 лютого 2020

Районні зеленбудівці влаштували доріжки в парку Аврора

Районні зеленбудівці влаштували доріжки в парку Аврора

Працівниками Комунального підприємства по утриманню зелених насаджені Дніпровського району влаштовано доріжки із залізобетонних плит в парку Аврора. Роботи з влаштування доріжок було завершено минулого тижня.

21 лютого зеленбудівці відновили газон на просп. П. Тичини та на розв'язці по вул. Тампере та просп. Соборності. Виконали роботи з мотоблочення витоптаних ділянок газону, після чого провели планування території під посів та рівномірно засіяли насінням трави дану ділянку.

Співробітниками відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища Дніпровської РДА спільно з КП "Київміськсвітло" та КП "Київпастранс" виконуються роботи з демонтажу незаконної реклами на ставпах освітлення та деревах.

За минулий тиждень інспекторами відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища Дніпровської РДА було складено 8 протоколів про адміністративне правопорушення та видано 140 приписів на усунення виявлених недоліків.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району та відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку