КМДА Київська міська державна адміністрація


24 лютого 2020

На цьому тижні в рамках проекту «Лікар у Вашому домі» можна пройти обстеження в Дніпровському районі

На цьому тижні в рамках проекту «Лікар у Вашому домі» можна пройти обстеження в Дніпровському районі

За минулий тиждень у рамках проекту «Лікар у Вашому домі» здійснено 980 обстежень, а загалом від початку дії проекту – 121 578 обстежень. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«У рамках проекту кожен охочий може безкоштовно пройти медичні обстеження у наметах із написом «Лікар у Вашому домі» в усіх районах столиці. Зокрема, отримати первинні консультації щодо стану здоров’я, пройти експрес-тестування на неінфекційні захворювання, перевірити рівень цукру та холестерину у крові, виміряти артеріальний тиск, визначити індекс маси тіла. За результатами обстежень минулого тижня у 608 киян виявлено надмірну вагу, у 505 – підвищений артеріальний тиск, у 266 – високий рівень цукру крові, у 375 – високий рівень холестерину», – розповів Микола Поворозник.

Окрім того, минулого тижня здійснено 75 виїзд мультидисциплінарних бригад, до складу яких входять лікар і медсестра первинної ланки, вузькопрофільні спеціалісти. Такі бригади виїжджають до соціально незахищених сімей або до киян, які не можуть самостійно дістатися до медичного закладу, аби отримати допомогу.

На цьому тижні в Дніпровському районі пройти таке медичне обстеження можна за адресами:

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.