Головна  →  Новини  →  25 лютого 2020

Дитячий конкурс краси і таланту серед вихованок підліткових клубів Дніпровського району

Дитячий конкурс краси і таланту серед вихованок підліткових клубів Дніпровського району

Минулого тижня пройшов щорічний районний шоу-конкурс «Бал квітів», що вже дев'ять років поспіль вражає талановитістю, яскравістю, оптимізмом дітей та їх батьків, педагогів-організаторів та керівників гуртків Центру. Захід організовано Центром по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва.

Гостинно прийняв всіх учасників заходу зал клубу «Червоні вітрила» (вул. Плеханова, 4Б), який перетворився на квітучий сад, а учасниці були прекрасні та неповторні в образі квіток. На заході був присутній почесний гість - начальник відділу молоді та спорту Дніпровської райдержадміністрації - Василь Ільєнко.                                                                           

Мета проведення конкурсу — виявити рівень знань учасниць про квіти, їх значення, символіку, показати власний стиль кожної учасниці, ораторські здібності та свої таланти.

Кожна з 11 учасниць, віком з 6 до11 років, показали гарну підготовку до запропонованих завдань: «Візитівка», «Мій талант», «Інтелект», «Творчий».

У власній презентації кожна дівчина розповіла про себе, пояснила свій образ та значення обраної квітки. В завданні «Мій талант»  юні міс  порадували та приємно вразили своїми талантами в різних жанрах: гра на скрипці, спортивна та художня гімнастика, декламування віршів, хореографія, театр та кулінарія. В конкурсі «Інтелект» учасниці відповідали на запитання про квіти. На конкурсі “Творчий” учасниці створювали об'ємні аплікації на картоні з квітів - “Український віночок”.

Впродовж заходу всі учасниці з хвилюванням змагалися за перемогу. Звання «Міс п/к - 2020» одержала вихованка підліткового клубу (п/к) «Юність-1» Уголькова Єлизавета (9 років), «Віце-міс п/к - 2020» - вихованка п/к «Світоч» Галюк  Олександра (8 років). Інші учасниці отримали звання в 9-ти номінаціях. Всі учасниці отримали дипломи, стрічки, гелеві кульки та подарунки.

Учасників заходу та гостей розважали вихованки підліткового клубу «Червоні вітрила».

Захід пройшов в святковій, дружній атмосфері, весело та цікаво!

Інформацію підготовлено відділом  зпитань інформаційної політики за матеріалами Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва

Перейти до спискуВерсiя для друку