Головна  →  Новини  →  25 лютого 2020

Сьогодні з представниками підприємств, які підпорядковані районному відділу культури, відбувся семінар з питань охорони праці

Сьогодні з представниками підприємств, які підпорядковані районному відділу культури, відбувся семінар з питань охорони праці

Сьогодні, 25 лютого, відбувся семінар з питань охорони праці з представниками підприємств, які підпорядковані відділу культури Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації. Захід провела завідувач сектору з питань охорони праці Дніпровської районної державної в місті Києві державної адміністрації Оксана Марек.

Семінар проведено з метою рофілактичної роботи щодо попередження нещасних випадків та професійних захворювань.

Впродовж зустрічі розглядался наступні питання:

  1. Аналіз стану виробничого травматизму за 2019 рік на підприємствах, в установах та організаціях м. Києва.
  2. Опрацювання розділу «Охорона праці» у колективному договорі підприємства, установи та організації. Про Порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 р. №768.
  3. Щодо підготовки заходів до Дня охорони праці, який відзначатиметься 28 квітня.

Оксана Марек, завідувач районного сектору з питань охорони праці, акцентувала увагу присутніх на змінах в законодавстві, питаннях організації системи охорони праці, вчасного проведення навчання та перевірки знань працівників. На завершення семінару пані Оксана зауважила про відповідальність роботодавця у разі порушення вимог законодавства про працю.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами сектору з питань охорони праці

Перейти до спискуВерсiя для друку