КМДА Київська міська державна адміністрація


27 лютого 2020

На виїзній зустрічі Петро Онофрійчук перевірив виконання робіт із заміни вікон в будинках мікрорайону "Північно-Броварський"

На виїзній зустрічі Петро Онофрійчук перевірив виконання робіт із заміни вікон в будинках мікрорайону "Північно-Броварський"

27 лютого голова Дніпровського району Петро Онофрійчук, з метою контролю виконання ремонту на об'єтах капітальних вкладень житлово-комунального господарства, здійснив виїзну робочу зустріч.

Цього року в житлових будинках Північно-Броварського мікрорайону вже розпочато роботи із заміни вікон. Наразі триває робота із заміни вікон в будинку по вул. Бойченка, 13. Найближчими днями в житловому будинку по вул. Бойченка, 11 також буде розпочато заміну вікон.

Зауважимо, що минулого року в Північно-Броварському масиві нові вікна встановлено за адресами: вул. Миропільська, 15, 15Б, вул. Бойченка, 14, 16 (частково) та ін.

В рамках виконання Програми соціального і економічного розвитку міста Києва на 2020 рік передбачено асфальтування внутрішньоквартального проїзду за адресою: вул. Бойченка, 13, 15, 15А, 15Б, 17. Загальна площа, яку планують заасфальтувати - більше 1000 кв. м.

Мешканці житлових будинків, де проводяться, а також плануються проводитися роботи з капітальних ремонтів, висловили слова вдячності голові Дніпровського району.

Інформацію підготолвено відділом з питань інфомраційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.