КМДА Київська міська державна адміністрація


2 березня 2020

В Гідропарку відбувся сімейний пікнік «Масляна»

В Гідропарку відбувся сімейний пікнік «Масляна»

Весняний сімейний пікнік «Масляна» для сімей столиці у Гідропарку (о. Долобецький) влаштував Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Київський міський палац дітей та юнацтва, Київський міський центр «Родинний дім», Українсько-турецький культурний центр «Сяйво».

Учасників свята очікувала насичена програма, яка включала ігрову розважальну програму для родин «Весняні забави», конкурси, квести, туристичні випробування тощо, де кожна сім’я, згуртувавшись, змогла проявити свою винахідливість і знання.

Діти та їхні батьки під час станційних ігор та вікторин дізналися більше про старовинні українські традиції зустрічі весни, а також скуштували смаколики та зробили яскраві знімки в етнофотозоні.

Крім того учасники мали змогу отримали інформацію в консультативному пункті щодо послуг від спеціалістів мережі Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м. Києва.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Дніпровського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.