КМДА Київська міська державна адміністрація


26 березня 2020

Комунальники дезінфікують житлові будинки, спортивні майданчики та бюветні комплекси

Комунальники дезінфікують житлові будинки, спортивні майданчики та бюветні комплекси

Комунальні служби Дніпровського району столиці регулярно здійснюють дезінфекцію місць загального користування багатоквартирних житлових будинків. Наразі проводиться дезінфекція вхідних груп, під'їздів, ліфтових кабін, поручнів, перил, поштових скриньок, домофонів тощо.

Двірники обробляють дитячі та спортивні майданчики, користування якими місто заборонило до покращення епідемічної ситуації. Заборона стосується всіх майданчиків, розташованих у парках, скверах та на прибудинкових територіях.

Продовжуються роботи з дезінфекційної обробки бюветних комплексів Дніпровського району.

На виконання Протоколу №13 засідання постійної комісії з питань Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій «Про вжиття заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» закривають сміттєзбірники.

Нагадуємо, що керівники ЖБК та ОСББ Дніпровського району у приміщенні Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району», за адресою: вул. Челябінська, 9-Г, можуть отримати дезінфікуючі засоби. Видача здійснюється на першому поверсі будівлі (вхід з торця) з 9.00 год. до 16.00 год., перерва з 13.00 год. до 13.30 год.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.