КМДА Київська міська державна адміністрація


30 березня 2020

Швейна компанія «ЕКМА-СТО» перелаштовує виробництво на випуск захисного медичного одягу

Швейна компанія «ЕКМА-СТО» перелаштовує виробництво на випуск захисного медичного одягу

В зв'язку з поширенням коронавірусу COVID-19, підприємства легкої промисловості активізують зусилля по перевлаштуванню виробництва на випуск засобів захисту від поширення вірусних інфекцій. Серед них ТОВ «Науково-виробниче об’єднання «ЕКМА-СТО», яке розташоване у Дніпровському районі.

Як повідомила його директор Наталія Левицька, наразі підприємство виконує численні замовлення від фармацевтичних компаній, медичних установ на вироблення і поставку захисного медичного (санітарного) одягу, переважно, захисних костюмів.

Довідково.

У свій час «ЕКМА-СТО», яке засноване у 1991 році, стало першим в Україні спеціалізованим підприємством з розробки та виробництва одягу та аксесуарів для персоналу чистих виробничих приміщень. Компанія виробляє технологічний одяг і аксесуари для персоналу чистих приміщень у високотехнологічній промисловості; одяг для роботи з мікроорганізмами, а також захисний одяг для медичних установ.

Продукцію підприємства використовують підприємства мікроелектронної, хіміко-фармацевтичної, харчової і переробної промисловості в Україні, Грузії, країнах СНД і Балтії.

На підприємстві є власний науковий підрозділ. Продукція виробляється під керівництвом і контролем фахівців високої кваліфікації відповідно до технічних умов, які розроблені і затверджені в установленому в Україні порядку.

Якість продукції та відповідність вимогам міжнародних стандартів забезпечується системою управління якістю виробництва, яка відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015 (сертифікат виданий у 2002 році швейцарською фірмою "SGS»).

Докладніше на сайті: https://www.ekma.com.ua/

 Підготовлено відділом з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики райдержадміністрації



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.