КМДА Київська міська державна адміністрація


31 березня 2020

"Текстиль-Контакт" розпочав випуск захисних костюмів і масок

"Текстиль-Контакт" розпочав випуск захисних костюмів і масок

Торговельно-виробнича група "Текстиль-Контакт", центральний офіс якої знаходиться у Дніпровському районі, переорієнтовувала власне виробництво і розпочала випуск захисних костюмів, бахіл, нарукавників і масок на швейній фабриці в Чернігові, підключились до цього ще дві швейні фабрики - в Лубнах (Полтавська область) і Коростені (Житомирська область).

Як повідомили в компанії, з урахуванням можливих проблем із доставкою марлі з Узбекистану на кількох виробництвах запускається пошиття багаторазових захисних масок із ситцю власного виробництва, який випускає текстильна фабрика в Чернігові.

Виготовляються захисні костюми багаторазові з водостійкої тканини і одноразові (зі спанбонду), які можуть бути додатково укомплектовані одноразовими бахілами і одноразовими нарукавниками, екран-маскою, фартухом, а також щільною побутовою маскою на резинці з ситцю. Багаторазові маски із ситцю рекомендовано носити не більше ніж 2,5-3 годин, але потім її можна випрати й випрасувати.

За інформацією відділу продажів, на даний час, у зв’язку з великою кількості замовлень, компанія не має змоги організувати роздрібний продаж та інтернет-розсилку. Тому зараз проводиться мінімальне відвантаження захисних костюмів - від 50 штук, масок - від 1000 штук.

Довідково.

"Текстиль-Контакт" - одна з найбільших торговельно-виробничих груп на ринку легкої промисловості України, заснована в 1995 році, найбільший національний оператор з продажу тканин. Нині це холдинг, який об'єднує різні напрями активів: оптова та роздрібна торгівля, імпорт тканин, фурнітури та домашнього текстилю, а також пошиття спецодягу. Компанія має швейні фабрики в Києві, Одесі, Лубнах і Чернігові.

Юридична адреса: 02152, м. Київ, Дніпровський район, вул. Івана Миколайчука, 3А, тел. (044)239-20-00, (099)640-49-98

Докладніше на сайті https://tk-company.com.ua/, сторінці Face-book Текстиль Контакт - Textile Contact

Підготовлено відділом з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики райдержадміністрації



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.