КМДА Київська міська державна адміністрація


13 квітня 2020

Комунальники району дезінфікують місця загального користування в житлових будинках

Комунальники району дезінфікують місця загального користування в житлових будинках

З метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 працівники комунальних служб Дніпровського району щоденно виконують роботи з дезінфекції місць загального користування у під’їздах житлових будинків. Дезінфікаторами обробляють сходові клітини, ліфтові кабіни, поштові скриньки, вхідні двері, перила, поручні, домофони тощо.

Роботи з дезінфекції місць загального користування багатоквартирних житлових будинків проводяться відповідно до затвердженого графіку.

Нагадуємо, що відповідно до Протоколу №16 Постійної комісії ТЕБ та НС «Про запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та введення додаткових обмежувальних заходів на території міста Києва» заборонено користування дитячими та спортивними майданчиками в парках, скверах та на прибудинкових територіях.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.