КМДА Київська міська державна адміністрація


28 квітня 2020

Комунальники продовжують дезінфекцію місць загального користування у житлових будинках та об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури району

Комунальники продовжують дезінфекцію місць загального користування у житлових будинках та об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури району

Комунальні служби району щоденно проводять дезінфекційні заходи, обробляючи спеціальними дезінфікуючими розчинами місця загального користування житлових будинків та об’єкти дорожньо-транспортної інфраструктури.

Працівники житлово-експлуатаційних дільниць особливу увагу приділяють обробці домофонів, вхідних дверей та ручок, сходових клітин, перил, ліфтових кабін, кнопок виклику, поштових скринь, лав відпочинку біля під’їздів.

Працівники Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» виконують роботи з санітарної обробки, миття та дезінфекції об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури. Зокрема, дезиніфікуючими речовинами обробляють зупинки громадського транспорту та підземні пішохідні переходи: поручні, перила, сходи та спуски.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунальних підприємств «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.