КМДА Київська міська державна адміністрація


8 травня 2020

Звернення Петра Онофрійчука з нагоди відзначення Дня пам’яті і примирення та 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Звернення Петра Онофрійчука з нагоди відзначення Дня пам’яті і примирення та 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Шановні дніпровчани!

Цьогоріч ми відзначаємо День пам’яті та примирення і 75-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Ці водночас величні і скорботні дні є символом героїчного минулого, величі духу й мужності людей, які пройшли вогняними шляхами жорстокої війни. Стійкість, мужність і самовідданість старшого покоління на полях битв в ім’я Перемоги – істинний приклад патріотизму для нащадків.

У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та висловлюємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар страшного лихоліття, відбудували країну, своїми справами утверджували мир та злагоду на українській землі.

Нехай ця священна пам'ять єднає нас в глибокій повазі до ветеранів, вдів, дітей війни і буде повсякденним нагадуванням, що немає більшої цінності, ніж радість життя на рідній й вільній землі.

Шановні ветерани, фронтовики, партизани, підпільники, трудівники тилу, діти війни! В ці дні ми низько схиляємо голову перед Вашим  подвигом за мир, за можливість новим поколінням радіти життю, виховувати своїх дітей.

Бажаю Вам міцного здоров’я та довголіття. Нехай Вас завжди оточує увага рідних і близьких, а кожен новий день приносить радість і щастя. Миру і благополуччя нам усім на рідній землі!

Світла пам’ять усім загиблим за свободу і незалежність України!

З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.