КМДА Київська міська державна адміністрація


26 травня 2020

У Дніпровському районі розпочав роботу найбільший в Україні коворкінг

У Дніпровському районі розпочав роботу найбільший в Україні коворкінг

Дніпровський район поповнився ще одним модерновим об’єктом. 25 травня у затишному місці поблизу станції метро «Дарниця» (вул. Попудренка, 1А) відкрився триповерховий коворкінг «The Space». Ково́ркінг (англ. Co-working - спільно працювати) у широкому сенсі - це модель організації роботи людей з різним типом зайнятості у єдиному робочому просторі; у вузькому - колективний офіс.

Об’єкт збудовано за кошти приватного інвестора ТОВ «Сучасні будівельні технології». На даний час функціонує тільки перший поверх, а другий і третій поверх заплановано запустити у серпні цього року. Як зазначають у компанії, він став найбільшим в Україні, що містить достатньо зручних і комфортних приміщень, призначених для продуктивної роботи у форматах: Lounge Zone, Open Space, Private Office.

«Це новий робочий простір загальною площею 5500 квадратних метрів, що розташований у 3-х хвилинах від станції метро «Дарниця». Коворкінг об’єднає під одним дахом понад 750 резидентів», - розповідають фахівці компанії.

Ідея The Space - зібрати в одному місці фахівців і бізнеси різних сфер, які можуть бути корисними один одному, де можна буде знайти підрядників, партнерів, клієнтів і друзів, створювати нові проекти. Тут будуть раді прихистити стартапи, фрілансерів, маленькі та великі команди від 2 до 70 осіб.

Усі зможуть безкоштовно відвідувати happy-hours, розважальні та освітні івенти The Space, вечірки, а також проводити власні заходи в лекційних на 450 і 150 осіб.

Загалом облаштовуються 3 поверхи з 5-ма lounge-зонами, open space, приватні офіси, 2 конференц-зали, а також 17 переговорних кімнат, 11 скайп-кімнат, власне кафе, ігровий бар і бібліотеку, зони паркування автомобілів і велосипедів.

У коворкінг на вулиці Попудренко, 1А доступ резидентам необмежений 24/7, задіяні швидкісний інтернет та IT підтримка, цілодобова охорона і відеоспостереження.

Докладніше на сайті https://thespace.com.ua

Підготовлено відділом з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики райдержадміністрації



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.