КМДА Київська міська державна адміністрація


1 червня 2020

Майже 340 продуктових наборів отримають вихованці районних соціальних служб з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Майже 340 продуктових наборів отримають вихованці районних соціальних служб з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Сьогодні, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей. З цієї нагоди майже 340 продуктових наборів та солодких подарунків підготували та передадуть вихованцям районного Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, Дніпровського районного в місті Києві центру соціальних служб для  сім’ї, дітей та молоді і районного Територіального центру соціального обслуговування.

Набори отримає малеча з багатодітних та неповних родин, сімей учасників ООС/АТО та внутрішньо переміщених осіб і сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітки з інвалідністю.  

Головний меседж цього свята - піклування про дітей, їх сьогодення та майбутнє. І якщо в житті малечі виникають якісь проблеми, то вирішення їх під силу тільки дорослим. Адже саме вони можуть перетворити дитинство у безтурботне, щасливе, веселе та радісне.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами районного Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, Дніпровського районного в місті Києві центру соціальних служб для  сім’ї, дітей та молоді і районного Територіального центру соціального обслуговування



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.