КМДА Київська міська державна адміністрація


9 червня 2020

Робоча група з контролю за дотриманням підприємствами транспорту профілактичних і протиепідемічних заходів провела обстеження структурних підрозділів КП «Київський метрополітен»

Робоча група з контролю за дотриманням підприємствами транспорту профілактичних і протиепідемічних заходів провела обстеження структурних підрозділів КП «Київський метрополітен»

Сьогодні робочою групою з контролю за дотриманням підприємствами транспорту вимог розпорядчих документів щодо проведення профілактичних і протиепідемічних заходів на території Дніпровського району в період карантину було обстежено структурні підрозділи КП «Київський метрополітен». Робоча група в складі Лобача Г.В. -  начальника відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської райдержадміністрації, Марек О.В. – завідувача районним сектором охорони праці, Некрутенко І.Л. -  головного спеціаліста відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики РДА,  Кушкі В.Т. - головного спеціаліста відділу контролю на лінії та безпеки дорожнього руху Комунальної служби перевезень Київської міської державної адміністрації провела обстеження електродепо «Дарниця» та Вагоноремонтного заводу (вул. Червоноткацька, 1А).

Впродовж обстеження перевірялось дотримання структурними підрозділами підприємства вимог щодо проведення дезінфекційних, профілактичних та протиепідемічних заходів в період карантину (дезінфекція вагонів метрополітену, використання персоналом засобів індивідуального захисту, дотримання особистої гігієни працівників тощо).

За результатами обстеження встановлено, що на об’єктах в цілому дотримуються санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил та норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», інших актів законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами на території міста Києва.

З боку Робочої групи були надані відповідні рекомендації стосовно реалізації вищевказаних заходів структурними підрозділами КП «Київський метрополітен».

Довідково.

Співробітники підприємства забезпечують обов’язкову дезінфекцію 210 вагонів метрополітену, що обслуговують Святошинсько-Броварську лінію.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.