КМДА Київська міська державна адміністрація


18 червня 2020

Відбулась координаційна нарада щодо призову на строкову військову службу

Відбулась координаційна нарада щодо призову на строкову військову службу

18 червня в приміщені Дніпровської райдержадміністрації відбулася координаційна нарада щодо призову на військову службу. До участі в обговорені долучилися голова Дніпровського району Ігор Щербак, перший заступник голови Дніпровської РДА, голова призовної комісії Дніпровського району Віктор Сушінець, військовий комісар Дніпровського районного у м. Києві військового комісаріату Олександр Майборода, керівники відділів Дніпровської райдержадміністрації, директор Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» Сергій Прогонюк та представники Національної Поліції та Полку патрульної поліції.

Під час проведення координаційної наради особливу увагу було акцентовано на оповіщенні та забезпеченні явки призовників до районного військового комісаріату.

Відповідно до Указу Президента України №103/2020 "Про внесення змін до Указу Президента України від 16 січня 2020 року №13" призовна кампанія триватиме до кінця липня поточного року.

Голова Дніпровського району наголосив на тому, що потрібна тісна взаємодія між військовим комісаріатом та всіма службами району.

Представник військового комісаріату окреслив першочергові завдання і зазначив що, не всі розуміють важливість виконання конституційного обов’язку перед Батьківщиною.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.