КМДА Київська міська державна адміністрація


23 червня 2020

Робоча група з контролю за дотриманням підприємствами транспорту профілактичних і протиепідемічних заходів провела обстеження Дарницького трамвайного ремонтно-експлуатаційного депо

Робоча група з контролю за дотриманням підприємствами транспорту профілактичних і протиепідемічних заходів провела обстеження Дарницького трамвайного ремонтно-експлуатаційного депо

Робочою групою з контролю за дотриманням підприємствами транспорту вимог розпорядчих документів щодо проведення профілактичних і протиепідемічних заходів на території Дніпровського району в період карантину було обстежено Дарницьке трамвайне ремонтно-експлуатаційного депо комунального підприємства «Київпастранс» (вул. Усенка, 6).

У складі Робочої групи взяли участь: Григорій Лобач - начальник відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики райдержадміністрації, Оксана Марек - завідувачка сектором охорони праці райдержадміністрації, Віталій Мартинюк - головний спеціаліст Головного управління Держпродспоживслужби у м. Києві. В спільному обстеженні взяли участь керівник депо Володимир Горейко і головний інженер Петро Пастерук.

Впродовж обстежень у 9.00 годин на території депо та о 13.00 годин на окремих кінцевих зупинках маршрутів перевірялось дотримання вимог щодо проведення дезінфекційних, профілактичних та протиепідемічних заходів в період карантину (ведення документації, використання персоналом засобів індивідуального захисту, дотримання особистої гігієни працівників, дезінфекція транспортних засобів, забезпечення дезінфекційними засобами, масками для водіїв і кондукторів, наявність інформації для пасажирів стосовно встановлених обмежень для профілактики коронавірусної хвороби COVID-19 тощо).

З боку Робочої групи були надані відповідні рекомендації стосовно реалізації структурним підрозділом вищевказаних заходів.

Довідково.

Дарницьким трамвайним ремонтно-експлуатаційним депо обслуговується трамвайні маршрути №№22, 35, 33К, 8, 33, 28, 29. Підрозділом забезпечується щоденна обов’язкова дезінфекція 131-го трамвайного вагону при виїзді на маршрути громадського транспорту і при заїзді в депо. Також впродовж обідньої перерви проводиться дезінфекція трамвайних вагонів на відстої в депо та на 2-ох кінцевих зупинках маршрутів.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.