КМДА Київська міська державна адміністрація


25 червня 2020

Підготовка до опалювального періоду 2020-2021 років на оперативному контролі керівництва району

Підготовка до опалювального періоду 2020-2021 років на оперативному контролі керівництва району

25 червня в Дніпровській райдержадміністрації відбулась нарада з підготовки  житлового фонду та об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду 2020-2021 років. Засідання проходило під головуванням очільника Дніпровського району Ігоря Щербака. До обговорення важливих питань долучилися перший заступник голови Дніпровської РДА Віктор Сушінець, начальник районного управління житлово-комунального господарства Надії Косар, керівники комунальних підприємств Дніпровського району та структурних підрозділів райдержадміністрації з питань освіти, охорони здоров’я, культури, благоустрою та контролю за охороною природного середовища, з питань цивільного захисту, представники всіх районних житлово-експлуатаційних дільниць, ТОВ «Єврореконструкція», КП "Київтеплоенерго", РТМ «Троєщина» та РТМ «Дарниця».

Розпочалося засідання штабу зі звіту щодо підготовки житлового фонду до нового опалювального сезону 2020-2021 рр. Сергій Прогонюк, директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», поінформував присутніх про виконані роботи з промивки мереж центрального опалення в житлових будинках.

Про хід підготовки до опалювального сезону доповіли представники комунальних підприємств: по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва, «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» та «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», структурних підрозділів райдержадміністрації з питань освіти, охорони здоров’я та культури. Зокрема, головний інженер КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» Сергій Кравчук зазначив, що всі ЖЕДи виконують план-графік робіт, необхідні матеріали закуповуються відповідно до затверджених планів тощо.

До обговорення активно долучились представники ТОВ «Єврореконструкція», РТМ «Троєщина» та РТМ «Дарниця», які відзначили, що вирішення будь-яких питань з житлово-експлуатаційними дільницями району відбувається оперативно в робочому порядку. Окремо акцентувана увага на необхідності перевірки пломб в теплопунктах житлових будинків.

Також, під час засідання розглянуто питання проведення повірки теплолічильників в житлових будинках Дніпровського району.

В ході активного діалогу були напрацьовані подальші оперативні кроки для усунення проблемних питань, які виникають при підготовці господарства до опалювального сезону 2020-2021 років.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління житлово-комунального господарства Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.