КМДА Київська міська державна адміністрація


2 липня 2020

Кількість мешканців Києва, у яких виявили коронавірус, збільшилась на 104 людини. Троє хворих померли

Кількість мешканців Києва, у яких виявили коронавірус, збільшилась на 104 людини. Троє хворих померли

Кількість мешканців Києва, у яких за минулу добу виявили захворювання на коронавірус, збільшилась на 104 людини. Троє хворих померли. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Вірус, на жаль, не вщухає. За минулу добу в Києві лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус ще у 104 мешканців столиці. Троє хворих померли. Всього коронавірус забрав життя 111 киян. На сьогодні у столиці вже 5242 підтверджених випадки захворювання на COVID-19», – повідомив Віталій Кличко.

Серед тих, що захворіли: 57 жінок віком від 19 до 94 років і три дівчинки від трьох місяців до дев’яти років. А також 40 чоловiків віком від 20 до 83 років і четверо хлопчиків від 10 місяців до 15 років.

До лікарень столиці госпіталізували 26 пацієнтів. Інші – на самоізоляції, під контролем лікарів. Одужали за добу 44 людини. Всього коронавірус подолали 1642 мешканці Києва.

«Найбільше випадків захворювання виявили в Дарницькому районі – 18, у Дніпровському – 15, в Голосіївському та Святошинському районах – по 14 випадків. Не ставтеся легковажно до свого здоров’я! Бережіть себе!» – наголосив Віталій Кличко.

За інформацією kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.