КМДА Київська міська державна адміністрація


3 липня 2020

В автогосподарстві КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» перевірили дотримання карантинних вимог й правил безпеки

В автогосподарстві КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» перевірили дотримання карантинних вимог й правил безпеки

02 липня  було проведено превентивно-інформаційний захід в автогосподарстві комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» (вул. Генерала Карбишева, 5). Захід провели Оксана Марек – завідувач сектору з питань охорони праці райдержадміністрації, Тетяна Похитун – начальник служби охорони праці КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва».

До участі долучилися Юрій Вакуленко – начальник автогосподарства КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Тетяна Романенко – сестра медична, відповідальна за питання охорони праці в автогосподарстві.

Захід проводився з метою попередження нещасних випадків на виробництві, професійних захворювань та дотримання карантинних вимог й правил безпеки.

Оксана Марек, завідувач районного сектору з питань охорони праці, акцентувала увагу присутніх про обов’язкове дотримання вимог проведення дезінфекційних, профілактичних та протиепідемічних заходів в автогосподарстві на період карантину, у частині що стосується, відповідно до Особливого порядку проведення профілактичних і протиепідемічних, у тому числі дезінфекційних та інших заходів для підприємств транспорту, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, які затверджено розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації регіонального рівня, яка відноситься до категорії «Медико-біологічні НС» код 20713 «Надзвичайна ситуація, пов’язана з епідемічним спалахом небезпечних інфекційних хвороб 23.05.2020 № 47.

Тетяна Похитун повідомила про внесення змін у законодавстві з охорони праці, зокрема про проведення медичних оглядів під час карантину відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 4 травня 2020 року №343 та ін.

Також, були надані відповідні рекомендації стосовно реалізації структурним підрозділом вищевказаних заходів.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами сектору з питань охорони праці Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.