Головна  →  Новини  →  8 липня 2020

У парку «Перемога» квітують фонтани «маленького Сінгапуру»

У парку «Перемога» квітують фонтани «маленького Сінгапуру»

Саме в ці дні у парку «Перемога» квітують фонтани «маленького Сінгапуру». Посеред  горбистої місцини другої частини парку районні зеленбудівці ще наприкінці жовтня 2018 року створили футуристичну зону - залізні дерева, наче посеред Сінгапуру. Дивовижні інсталяції - три дерева заввишки 5 метрів засаджені справжніми ліанами (виткими рослинами кампсису та клематису) – створюють враження яскравих фонтанів.

Окрім того, дерева облаштовані лавами для зручного відпочинку та прогулянок. Кожен відвідувач зможе насолодитись цією красою та відчути себе посеред Сінгапурського парку.

Прогулянкові доріжки створені з каміння, що є красивим та зручним елементом благоустрою ділянки зеленої зони. Такі доріжки мають ряд переваг – вони повністю пропускають вологу та є морозостійкими, завдяки чому не руйнуються з часом.

Тож, не засмучуйтеся, якщо через пандемію не маєте змогу виїхати за кордон! У нашому місті багато цікавого - просто зупиніться та насолодіться цією красою!

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку