КМДА Київська міська державна адміністрація


10 серпня 2020

По вул. Будівельників влаштовано нижній шар асфальтобетонного покриття площею 1600 кв. м, по вул. Челябінській відремонтовано зливоприймальну систему

По вул. Будівельників влаштовано нижній шар асфальтобетонного покриття площею 1600 кв. м, по вул. Челябінській відремонтовано зливоприймальну систему

З 03 по 07 серпня співробітники Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» продовжували роботи з ремонту об'єктів вулично-дорожньої мережі району.

Впродовж минулого тижня районними автодорожниками виконувалися роботи із середнього ремонту асфальтового покриття по вул. Будівельників. Автодорівцями здійснювалися підготовчі роботи та роботи з влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття загальною площею 1600 кв. м.

Вздовж вул. Тампере та вул. Челябінській виконано роботи з ліквідації просідання асфальтобетонного покриття на проїзній частині.

Крім того, по вул. Челябінській здійснені роботи з ремонту зливоприймальної системи.

З метою покращення інфраструктури та підвищення безпеки дорожнього руху влаштовано пониження бортового каменю з влаштуванням тактильних смуг, а також здійснені роботи з ремонту асфальтобетонного покриття тротуару по вулиці Вершигори.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.