КМДА Київська міська державна адміністрація


14 вересня 2020

Автодорівці Дніпровського району виконують ремонтні роботи по вул. Вершигори, 1 та на Броварському проспекті

Автодорівці Дніпровського району виконують ремонтні роботи по вул. Вершигори, 1 та на Броварському проспекті

На минулому тижні співробітниками Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» продовжувалися роботи з ремонту об'єктів вулично-дорожньої мережі.

В період з 07 по 14 вересня районними автодорожниками виконувалися роботи з пониження бортового каменю та влаштування тактильної плитки по вул. Будівельників. Роботи проводилися в рамках виконання робіт з поточного середнього ремонту вулиці Будівельників.

Також здійснювалися роботи з поточного ремонту тротуару по вулиці Вершигори, 1.

А на з'їзді з вулиці Миропільської на Броварський проспект виконано роботи з ремонту асфальтобетонного покриття тротуару та підходу до підземного пішохідного переходу «станція метро Чернігівська», що на Броварському проспекті.

На перехресті вул. Митрополита Андрея Шептицького та вул. Всеволода Нестайка виконано роботи з відновлення благоустрою після ліквідації аварії на тепломережі. Роботи виконано відповідно до укладеного договору.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.