КМДА Київська міська державна адміністрація


18 вересня 2020

Керівництво Дніпровського району привітало з професійним святом працівників Дніпровського районного управління ДСНС

Керівництво Дніпровського району привітало з професійним святом працівників Дніпровського районного управління ДСНС

18 вересня, з нагоди відзначення Дня рятівника, голова Дніпровського району Ігор Щербак та його заступник Алла Загородня привітали з професійним святом працівників підрозділів Дніпровського районного управління Головного управління ДСНС України у м. Києві. На урочистому заході також були присутні: Ігор Шилохвост, полковник служби цивільного захисту, начальник управління Дніпровського районного управління ДСНС України, Олена Овраменко, депутат Київської міської ради, отець Павло - діючий капелан Збройних Сил України.

Ігор Михайлович зазначив, що порятунок людського життя - відповідальна, складна і дуже почесна робота, що вимагає високої кваліфікації, ініціативності, відповідальності та мужності. В своєму слові він подякував особовому складу за самопожертву і відданість службі й побажав здоров’я, щастя, миру та впевненості у завтрашньому дні.

Очільник району Ігор Щербак відзначив кращих рятувальників Грамотами та Подякями "За особистий внесок у справу ліквідації надзвичайних ситуацій, захисту життя і здоров' мешканців Дніпровського району міста Києва та з нагоди Дня рятівника".

Також перед присутніми виступив начальник Дніпровського управління ДСНС Ігор Шилохвост. Він привітав особовий склад з прийдешнім святом та вручив Подяки, Почесні грамоти, ювілейні відзнаки «Вогнеборська Слава» та цінні подарунки від Головного управління ДСНС України у м. Києві та Дніпровського районного управління.

Присутній на святковому зібранні отець Павло привітав рятівників з професійним святом.

Довідково.

У підписаному 27.08.04 Президентом України Указі № 1010/2004 «Про день працівників цивільного захисту», відзначено значний внесок пожежників і аварійно-рятувальних формувань і служб у справі захисту населення і територій від наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Надалі, згідно Указу Президента України № 830 від 12 вересня 2008 року цей День став мати назву "День рятівника".

Українські рятувальники відзначають своє професійне свято 17 вересня.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.