Головна  →  Новини  →  21 вересня 2020

Для учасників АТО/ООС та членів їх смій пройшов адаптаційний захід «Спортивна рибна ловля»

Для учасників АТО/ООС та членів їх смій пройшов адаптаційний захід «Спортивна рибна ловля»

20 вересня учасники АТО/ООС, волонтери та члени їхніх сімей взяли участь у соціокультурному адаптаційному заході «Спортивна рибна ловля». Захід відбувся у Центрі сімейної риболовлі «Білі камені».

Впродовж дня учасники брали участь у риболовлі, творчих майстер-класах, сімейних ігротеках та частуваннях. Крім того всі охочі мали можливість отримати консультацію соціального працівника та психолога Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

На завершення учасники свята отримали подарунки: дружини учасників — косметичні набори, діти — іграшки. Всі родини, які брали участь у змаганнях отримали пам'ятні  Дипломи.

За результатами змагання перше місце отримав Дніпровський район, а саме  родина Лініченко, яка виборола головний приз змагань - телевізор.

Захід організовано Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки Департаменту соціальної політики Київської міської державної адміністрації.

Довідково.

Захід пройшов в рамках програми заходів «Забезпечення надання комплексної соціально-психологічної допомоги киянам, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, учасникам відсічі збройної агресії РФ, бійцям-добровольцям, членам їх сімей та членам сімей загиблих (померлих) киян, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, учасників відсічі збройної агресії РФ, бійців — добровольців» (міська цільова програма «Турбота. Назустріч киянам»).

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Дніпровського районного в місті Києві Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Перейти до спискуВерсiя для друку