Головна  →  Новини  →  22 жовтня 2020

Smart фабрика у Київському вищому професійному училищі технологій та дизайну одягу

Smart фабрика у Київському вищому професійному училищі технологій та дизайну одягу

У Київському вищому професійному училищі технологій та дизайну одягу (просп. Ю. Гагаріна, 22) створено сучасний освітній простір – Smart фабрику, яка поєднує в собі:

  • навчально-практичной центр інноваційних швейних технологій та дизайну;
  • 2 лабораторії “Інноваційний швейний простір”, “Проектування одягу з використанням сучасних інформаційних технологій”;
  • навчально- виробничі швейні майстерні.

Smart фабрика («Розумна» фабрика) – це система комплексних технологічних рішень від автоматизованого проектування, моделювання одягу до його виготовлення на високоефективному швейному обладнанні.

Програмний комплекс Gemini (Gemini Photo Digitizor, Gemini Pattern Editor, Gemini Cut Plan, Gemini Nest Expert) є інструментом, який допомагає конвертувати паперові лекала в електронний вигляд, розробляти креслення конструкцій, роздруковувати розкладки на плоттері,  Це високоефективне швейне обладнання з  енергоощадним і високопродуктивним серводвигуном, автоматичне спеціальне обладнання з комп’ютерним керуванням.

Сучасний дизайн приміщень, зони відпочинку створюють комфортні умови не тільки для отримання професії, а й опанування молоддю додаткових компетентностей, проведення курсової підготовки, підвищення кваліфікації (стажування) педагогічних працівників.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку