КМДА Київська міська державна адміністрація


28 жовтня 2020

У районному Центрі по роботі з дітьми та молоддю пройшов конкурс дитячого малюнку «Осінній вернісаж -2020»

У районному Центрі по роботі з дітьми та молоддю пройшов конкурс дитячого малюнку «Осінній вернісаж -2020»

З 13 по 23 жовтня в Центрі по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району міста Києва (вул. Плеханова, 4) пройшов традиційний районний конкурс-виставка дитячого малюнку на тему: «Осінній вернісаж - 2020». Захід був організований з метою формування художньо-естетичних вмінь та навичок, розвитку творчих здібностей та заохочення талановитих дітей району.

У виставці-конкурсі взяли участь вихованці гуртків з образотворчого мистецтва 11 підліткових клубів естетичного напрямку віком від 5 до 17 років. У конкурсі-виставці взяли участь 44 вихованці.

Виставка – конкурс проводилась серед дітей наступних вікових категорій:

  • 1 категорія:   5– 8 років;
  • 2 категорія:   9– 11 років;
  • 3 категорія:   12 – 17 років.

Юні художники у своїх малюнках відобразили різнокольоровий, барвистий  світ золотої осені. Всі роботи дітей вийшли дуже яскравими, сонячними, вражали своєю безпосередністю, чистотою та фантазією. Всі малюнки цікаві, змістовні, адже в кожному з них - частинка душі і серця автора.

Роботи були виконані різною технікою виконання: кольоровими олівцями, аквареллю, акрилом, гуашшю та маслом. Картинна галерея створила неповторну святкову атмосферу.

Після підведення підсумків конкурсу були визначені призові місця в кожній віковій категорії дітей. Всі учасники отримали нагородні дипломи, альбоми для малювання та кольорові олівці.   

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Центру по роботі з дітьми на молоддю за місцем проживання Дніпровського району міста Києва



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.