КМДА Київська міська державна адміністрація


20 листопада 2020

Знижка в 10% на вартість послуг ЖКГ діє для всіх киян, які сплачують до кінця місяця

Знижка в 10% на вартість послуг ЖКГ діє для всіх киян, які сплачують до кінця місяця

Для киян, які сплачують вартість послуг ЖКГ до кінця місяця, діє знижка. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

«Нагадаю, що в столиці діє пільговий період оплати за комунальні послуги. І, якщо до пандемії знижку в 10 відсотків отримували ті, хто заплатить до 20 числа поточного місяця, то тепер знижка діє для всіх, хто сплатить до кінця місяця», – сказав Віталій Кличко.

Він підкреслив, що від рівня сплати за комунальні послуги залежить робота інфраструктури столиці.

«Місто має платити за газ, воду, пальне. 20 тисяч працівників комунальних підприємств повинні отримувати зарплатню, щоб забезпечувати функціонування комунальних мереж. Тому прошу киян: сплачуйте за послуги вчасно», – наголосив Віталій Кличко.

Також мер нагадав, що навесні цього року місто створило кілька онлайн-сервісів для киян.

«І кияни можуть платити за допомогою особистих кабінетів на сайтах муніципальних підприємств «Центр комунального сервісу» та «Головний інформаційно-обчислювальний центр». Також ми продовжуємо безкоштовно навчати киян користуватися онлайн-сервісами з оплати комунальних послуг та дистанційно вирішувати питання зі сфери ЖКГ. Навчання на курсах у «Центрі комунального сервісу» за два роки пройшли понад 3 тисячі мешканців столиці», – зазначив Віталій Кличко.

Він підкреслив, що вміння користуватися такими сервісами особливо важливе для людей старшого віку. Щоб вони не стояли в чергах, аби сплатити за комунальні послуги.

За інформацією kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.