КМДА Київська міська державна адміністрація


20 січня 2021

СБУ закликає мешканців Дніпровського району бути пильними

СБУ закликає мешканців Дніпровського району бути пильними

Перед святкуванням «Дня Соборності України» Служба безпеки України закликає мешканців та гостей району бути уважними та обережними.

Для недопущення спроб дестабілізації громадського порядку та протидії розвідувально-підривній діяльності з боку ворожих спецслужб, рекомендуємо громадянам не піддаватися на провокації в ЗМІ та інтернет-спільнотах соціальних мереж.

Просимо також інформувати правоохоронні органи у випадках наявності інформації про підготовку до скоєння терористичних актів, провокацій, направлених на влаштування громадських заворушень.

У разі надходження такої інформації просимо громадян звертатися за телефоном  чергового Лівобережного МРВ ГУ СБУ у м. Києві та Київській області  044-292-10-59 або скористатися електронною скринькою: [email protected].

Цілодобово за безкоштовним номером 0 800 501 482 на засадах довіри і співпраці громадяни України можуть повідомити в СБУ про будь-які факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, наміри здійснення сепаратистської, терористичної, диверсійної чи розвідувально-підривної діяльності.

Уся отримана інформація буде ретельно перевірена. Конфіденційність гарантується.

За матеріалами головного спеціаліста з питань взаємодії з правоохоронними органами



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.